Werken bij van Rijswijck

Op dit moment zijn er geen vacatures. Wel zijn we steeds geïnteresseerd in:

» Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Functie-eisen: Je hebt minimaal Mbo werk- en denkniveau met een opleiding bouwkunde, je hebt werkplaatservaring en je bent in het bezit van eigen vervoer. Ook kun je vanaf tekening lezen, je hebt ervaring als werkvoorbereider.

Reageer op deze functie

» Uitvoerder - Projectleider

Uitvoerder - Projectleider

Functie-eisen: Je hebt minimaal Mbo werk- en denkniveau met een opleiding bouwkunde, je hebt werkplaatservaring en je bent in het bezit van eigen vervoer. Ook kun je vanaf tekening lezen, je hebt ervaring als uitvoerder en/of projectleider.

Reageer op deze functie

» Calculator

Calculator

Functie-eisen: Je hebt minimaal Mbo werk- en denkniveau met een opleiding bouwkunde, je hebt werkplaatservaring en je bent in het bezit van eigen vervoer. Ook kun je vanaf tekening lezen, je hebt ervaring als calculator.

Reageer op deze functie

» Metselaar - Tegelzetter

Metselaar - Tegelzetter

Functie-eisen: Je hebt minimaal Lbo werk- en denkniveau met een opleiding bouwkunde, je hebt werkplaatservaring en je bent in het bezit van eigen vervoer. Ook kun je vanaf tekening lezen, je hebt ervaring met metselen en/of het zetten van tegels.

Reageer op deze functie

» Allround Timmerman

Allround Timmerman

Functie-eisen: Je hebt minimaal Lbo werk- en denkniveau met een opleiding bouwkunde, je hebt werkplaatservaring en je bent in het bezit van eigen vervoer. Ook kun je vanaf tekening lezen, je hebt ervaring als timmerman.

Reageer op deze functie