De disciplines

Bevlogen en betrokken. Wij zijn echt familiebedrijf in de beste betekenis van het woord. U kunt rekenen op een strakke organisatie en u heeft steeds één aanspreekpunt per project. Onze ruim 65 goed gekwalificeerde medewerkers zijn ervaren en oplossingsgericht. U bent verzekerd van echt vakmanschap.

» Utiliteitsbouw

Expertise en ervaring.  Vele klanten zetten ons al tientallen jaren in voor hun projecten. Wij bouwen bedrijfshallen, maar bijvoorbeeld ook scholen. Daarbij kunnen wij het hele traject voor onze rekening nemen. Van ontwerp tot oplevering.

Omdat we u harde zekerheden willen geven voor het uiteindelijk resultaat blijven we tijdens het hele traject verantwoordelijk. Ook als er andere specialisten worden ingeschakeld zijn wij  letterlijk de aannemer die alle aspecten van de bouw verzorgt.

» Woningen

Vertrouwen en vakmanschap. Onze ervaring in de particuliere sector en de projectmatige woningbouw staat als een huis. Vele opdrachtgevers schakelden ons in voor de bouw van hun villa. Bij projecten zijn we onderscheidend door onze efficiënte aanpak. Onze kracht is de onvoorwaardelijke keuze voor kwaliteit en onze brede expertise. Dat betekent dat we voor opdrachtgevers alles kunnen regelen wat te maken heeft met de bouw. Zelfs vergunningen en subsidies kunnen we voor u in orde maken.

U heeft maar één aanspreekpunt en wij zorgen voor een heldere regie. Dat schept duidelijkheid en biedt u continuïteit. Daarbij houden we de prijs/kwaliteitverhouding scherp in de gaten en heeft u steeds absolute duidelijkheid over de begroting en de uiteindelijke rekening. Verkoopwoningen bouwen we altijd onder de G.I.W.- garantie.

» Verbouw

Snel en secuur. Een goede prijs, prima kwaliteit en weinig overlast. Dat wilt u bij een verbouwing. Of het nu gaat om het plaatsen van een eenvoudige dakkapel of de complete verbouwing van een winkel of kantoor. U bent daarvan alleen verzekerd als u werkt met ervaren vakmensen.

Door onze eigen grote timmerwerkplaats kunnen we flexibel werken en altijd direct inspelen op uw specifieke wensen. De gespecificeerde begroting en open calculatie worden gehanteerd als bestek. Ook kunnen we voor u de subsidies en vergunningen regelen.

» Onderhoud / renovatie

Paraat en professioneel. Het gaat altijd om maatwerk. Daarom kiest u voor vakmensen die problemen oplossen . Doelgericht gaan onze allround vakmensen voor u aan de slag. Met 8 bedrijfswagens, voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen, verzorgen zij voor u onderhoud en reparaties.

Door onze ervaring is geen enkele reparatie voor ons een probleem. We weten snel wat de beste en goedkoopste oplossing is.